Ze względu na inflację do poniższych cen należy doliczyć 10%.
Obiad:
- Zupa (do wyboru):
- rosół z makaronem i kawałkami kurczaka
- krem z pomidorów z parmezanem, świeżą bazylią i łezką śmietany
- aksamitny krem z warzyw z ziołowymi grzankami
- botwinka z jajkiem
- zupa rybna z łososiem i krewetkami
- II Danie (1,5 porcji na osobę) do wyboru, podane na paterach
- polędwiczki na sosie borowikowym / porowym | de volaille
- pierś z indyka w pomidorach i cukinii | pieczony karczek w sosie własnym
- kaczka pieczona faszerowana ryżem z majerankiem i jabłkiem (ok. 4 porcji)
- pierś z gęsi w sosie jabłkowo – borowikowym | zrazy wołowe zawijane z sosem własnym
- dorsz zapiekany z warzywami pod beszamelem / w sosie porowo – żurawinowym
- łosoś z pieca marynowany w imbirze i miodzie z pomarańczą
- pieczona pierś z indyka w sosie curry z ananasem | pieczona golonka w piwie i pomidorach
- Danie główne dla DZIECI
- nuggetsy z kurczaka
- pizza
- Dodatki
- ziemniaczki młode / frytki
- mixy sałatkowe z sosami, warzywa blanszowane
- mizeria, buraczki zasmażane
DODATKOWE INFORMACJE:
- Dzieci:
- do lat 4 = gratis,
- do 10 lat = 50% ceny,
- powyżej 10 lat = 100% ceny
- Dopłata do napojów gazowanych i soków 100% bez ograniczeń – 10 zł / os.
- Tort istnieje możliwość zamówienia artystycznego tortu komunijnego w cenie 190 zł/kg kielich lub księga min 2 kg), lub standardowego, okrągłego – 145 zł/kg
- Ciastko – 14 zł/szt. Istnieje możliwość przyniesienia ciasta zakupionego poza lokalem (z paragonem). Opłata serwisowa 9 zł/os.
Obiad:
- Zupa (do wyboru)
- rosół z makaronem i kawałkami kurczaka
- krem z pomidorów z parmezanem, świeżą bazylią i łezką śmietany
- aksamitny krem z warzyw z ziołowymi grzankami
- botwinka z jajkiem
- zupa rybna z łososiem i krewetkami
- II Danie (1,5 porcji na osobę) do wyboru, podane na paterach
- polędwiczki na sosie borowikowym / porowym
- de volaille
- pierś z indyka w pomidorach i cukinii
- pieczony karczek w sosie własnym
- kaczka pieczona faszerowana ryżem z majerankiem i jabłkiem (ok. 4 porcji)
- pierś z gęsi w sosie jabłkowo – borowikowym
- zrazy wołowe zawijane z sosem własnym
- dorsz zapiekany z warzywami pod beszamelem / w sosie porowo – żurawinowym
- łosoś z pieca marynowany w imbirze i miodzie z pomarańczą
- pieczona pierś z indyka w sosie curry z ananasem
- pieczona golonka w piwie i pomidorach
- Danie główne dla DZIECI
- nuggetsy z kurczaka
- pizza
- Dodatki
- ziemniaczki młode / frytki
- mixy sałatkowe z sosami, warzywa blanszowane
- mizeria, buraczki zasmażane
- Przekąski zimne (3 przekąski na osobę), z glazurą lub bez glazury
- pierś indycza faszerowana szpinakiem i wędzonym serem
- schab ze śliwką i bekonem
- grillowana polędwiczka w mięsnej otulinie
- rolada z boczku z suszonymi pomidorami, oliwkami i mozzarellą
- sałatki koktajlowe, domowe
- tarty różne (ok. 10 porcji)
- śledzie w różnych odsłonach
- pierś indycza z gruszką i błękitnym serem
- tortilla z marynowanym łososiem
- pasztet z gęsi z żurawiną
- kaczka faszerowana z żurawiną i bakaliami
- pieczony rostbef (rożki z musem chrzanowym)
- befsztyk tatarski (dopł. 5 zł)
- filet z łososia w sosie remoulade / z glazurą
- tymbaliki rybne / drobiowe
- jajka w różnych odsłonach
- łódeczki ziemniaczane
- pieczywo, masło, sosy zimne
- Woda z cytryną, kawa i herbata – bez ograniczeń.
DODATKOWE INFORMACJE:
- Dzieci:
- do lat 4 = gratis,
- do 10 lat = 50% ceny,
- powyżej 10 lat = 100% ceny
- Dopłata do napojów gazowanych i soków 100% bez ograniczeń – 10 zł / os.
- Tort istnieje możliwość zamówienia artystycznego tortu komunijnego w cenie 190 zł/kg kielich lub księga min 2 kg), lub standardowego, okrągłego – 145 zł/kg
- Ciastko – 14 zł/szt. Istnieje możliwość przyniesienia ciasta zakupionego poza lokalem (z paragonem). Opłata serwisowa 9 zł/os.
Obiad:
- Zupa (do wyboru)
- rosół z makaronem i kawałkami kurczaka
- krem z pomidorów z parmezanem, świeżą bazylią i łezką śmietany
- aksamitny krem z warzyw z ziołowymi grzankami
- botwinka z jajkiem | zupa rybna z łososiem i krewetkami
- II Danie (1,5 porcji na osobę) do wyboru, podane na paterach
- polędwiczki podane na sosie borowikowym de volaille / porowym
- pierś z indyka w pomidorach i cukinii
- pieczony karczek w sosie własnym
- kaczka pieczona faszerowana ryżem z majerankiem i jabłkiem (ok. 4 porcji)
- pierś z gęsi w sosie jabłkowo-borowikowym
- zrazy wołowe zawijane z sosem własnym
- dorsz zapiekany z warzywami pod beszamelem / w sosie porowo-żurawinowym
- łosoś z pieca marynowany w imbirze i miodzie z pomarańczą
- pieczona pierś z indyka w sosie curry z ananasem
- pieczona golonka w piwie i pomidorach
- Danie główne dla DZIECI
- nuggetsy z kurczaka
- pizza
- Dodatki
- ziemniaczki młode / frytki
- mixy sałatkowe z sosami, warzywa blanszowane
- mizeria, buraczki zasmażane
- Przekąski zimne (3 przekąski na osobę), z glazurą lub bez
- pierś indycza faszerowana szpinakiem i wędzonym serem
- schab ze śliwką i bekonem
- grillowana polędwiczka w mięsnej otulinie
- rolada z boczku z suszonymi pomidorami, oliwkami i mozzarellą
- pieczony rostbef (rożki z musem chrzanowym)
- befsztyk tatarski (dopł. 5 zł)
- bakłażan kaszubski
- filet z łososia w sosie remoulade / z glazurą
- tymbaliki rybne / drobiowe
- jajka w różnych odsłonach
- łódeczki ziemniaczane faszerowane sałatką śledziową
- zimne nóżki
- śledzie w różnych odsłonach
- pieczywo, masło, sosy zimne
- Woda z cytryną, kawa i herbata – bez ograniczeń.
- Dania na ciepło
- schab pieczony z kością, serwowany z kopytkami i sosem własnym z karmelizowaną cebulką
- szynka płonąca z kaszą i bakaliami oraz zimnymi sosami
- marynowana pierś indycza pieczona w cieście francuskim podawana z sosem kurkowym
DODATKOWE INFORMACJE:
- Dzieci:
- do lat 4 = gratis,
- do 10 lat = 50% ceny,
- powyżej 10 lat = 100% ceny
- Dopłata do napojów gazowanych i soków 100% bez ograniczeń – 10 zł / os.
- Tort istnieje możliwość zamówienia artystycznego tortu komunijnego w cenie 190 zł/kg kielich lub księga min 2 kg), lub standardowego, okrągłego – 145 zł/kg
- Ciastko – 14 zł/szt. Istnieje możliwość przyniesienia ciasta zakupionego poza lokalem (z paragonem). Opłata serwisowa 9 zł/os.