Wigilia na miejscu w lokalu lub w siedzibie firmy.
OPCJA – PRZYSTAWKA | 22 zł netto
- Terina z carpaccio z łososia gravlax z serkiem chrzanowym
- Sałatka śledziowa
KOLACJA CIEPŁA SERWOWANA | 134 zł/os
- Zupa – 1 do wyboru dla wszystkich gości
- Barszcz czerwony z pasztecikiem lub z uszkami
- Zupa podgrzybkowa
- Prowansalska zupa rybna z pieczonym łososiem i owocami morza
- Krem z pieczonych pietruszek z grissini
- Dania główne + dodatki – 1 porcja mięsa do wyboru na osobę
- Karp w cieście piwnym
- Dorsz zapiekany z warzywami w sosie porowo – żurawinowym
- Łosoś w pesto bazyliowym na sosie nduja z mulami
- Pierogi z kapusta i grzybami
- Pierś z kaczki na selerze z imbirem i miodem w sosie tymiankowym
- Klasyczny kotlet de’volaille
- Faszerowana pierś z kurczaka z pieca w różnych odsłonach:
- z pieczarkami i serem w sosie kaparowym, ze szpinakiem w sosie borowikowym,
- z krewetkami w sonie nduja z mulami, z mango w sosie kokosowym
- Polędwiczki słodko-pikantne w sosie chili na kaszy kuskus
- Kompot z suszu
- Napoje gorące (kawa, herbata), woda z cytryną – BEZ OGRANICZEŃ
MENU PRZEKĄSEK PO KOLACJI CIEPŁEJ – 3 przekąski na osobę | 58 zł netto
- Do wyboru 4 – 7 rodzajów, podane na paterach
- ryba po grecku
- karp w galarecie
- karp po żydowsku
- rolada z boczku z suszonymi pomidorami
- schab ze śliwką i bekonem
- rolada z kurczaka z mango i wiórkami kokosowymi
- pierś z gruszką i błękitnym serem
- filet z pstrąga w sosie remoulade / w auszpiku
- łosoś w sosie remoulade / w auszpiku
- tatar z dodatkami
- kaczka faszerowana z żurawiną i bakaliami
- pieczony rostbef z musem truflowym
- mini wrapy w wielu smakach
- pasztet gęsi z wiśniami
- deski swojskich wędzonek i serów
- śledzie w różnych odsłonach (w wiśniach, w pigwie, w oleju)
- szaszłyki (wegańskie, z kurczakiem, z krewetkami, z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi)
- sałatki koktajlowe, domowe (wędzony kurczak z fetą, z mozzarellą i pomidorami koktajlowymi, ziemniaczana z serem cheddar, z marynowanym burakiem i fetą, jarzynowa)
- zimne nóżki, tymbaliki rybne / drobiowe
Dodatkowa przekąska – 22 zł netto
Przekąski bez ograniczeń – 118 zł netto
DODATKOWE DANIE NA CIEPŁO:
- cena 32 zł netto
- kapusta wigilijna
- barszcz z pasztecikiem
- flaki wołowe
- pierogi z kapustą i grzybami
- łazanki z kapustą i grzybami
- krokiet z kapustą i grzybam
- cena 52 zł netto
- strogonow wołowy
- schab pieczony z kością, serwowany z kopytkami, sosem własnym i karmelizowaną cebulką
- szynka płonąca z kaszą i bakaliami oraz zimnymi sosami
- rostbef pieczony po angielsku serwowany z sosem i pieczonymi patatkami
- PAKIETY NAPOJÓW BEZ OGRANICZEŃ:
- soki 100% (pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka) – 34 zł na osobę
- soki 100% oraz napoje gazowane (Pepsi, 7up, Mirinda) – 42 zł na osobę
- PAKIETY DESEROWE:
- Bufet słodki (kluski z makiem, sernik, jabłecznik, piernik, makowiec) – 40 zł netto / os
- Tort (smak oraz napis do wyboru, min. 12 osób) – 26 zł netto / os
- Ciasto, tort zakupione poza lokalem – opłata serwisowa 20 zł netto / os
- DOPŁATY OPCJONALNE POZOSTAŁE
- Wódka 0,5l w specjalnej cenie – 65zł
- Wino domu 0,75l w specjalnej cenie – 65zł
- Alkohol zakupiony poza lokalem; opłata serwisowa – 29 zł na osobę
- Bufet alkoholi BEZ OGRANICZEŃ (Finlandia, wino, piwo, Grant’s / Ballantine’s) – 127zł na osobę
DODATKOWE INFORMACJE:
Podczas imprez tanecznych karta wstępu gratis
Ceny netto
