SERWOWANE MENU OBIADOWE | 210 zł/os
- Zupa – 1 do wyboru
- rosół z makaronem i kawałkami kurczaka
- krem ze szparagów ze świeżą bazylią i parmezanem
- krem z pieczonych pietruszek z grissini
- zupa z pomidorów
- zupa podgrzybkowa
- prowansalska zupa rybna z pieczonym łososiem i owocami morza
- Dania główne + dodatki – 1,5 porcji mięsa do wyboru na osobę
- faszerowana pierś z kurczaka z pieca w różnych odsłonach:
- z pieczarkami i serem w sosie kaparowym,
- ze szpinakiem w sosie borowikowym,
- z krewetkami w sonie nduja z mulami,
- z mango w sosie kokosowym.
- klasyczny kotlet de’volaille
- łosoś w pesto bazyliowym na sosie nduja z mulami
- polędwiczki słodko-pikantne w sosie chili na kaszy kuskus
- zrazy wołowe zawijane z sosem własnym
- dorsz zapiekany z warzywami w sosie porowo – żurawinowym
- pieczona golonka w piwie i pomidorach
- pierś z kaczki na selerze z imbirem i miodem w sosie tymiankowym
- [vege] pierogi z soczewicą lub ukraińskie
- [vege] kotlet wegański na bazie kalafiora i brokuła z soczewicą i pietruszką
- faszerowana pierś z kurczaka z pieca w różnych odsłonach:
- Deser: ciasta różne: czekoladowe brownie, szarlotka, drożdżówka ze śliwką, itp.
- Napoje gorące (kawa, herbata), woda z cytryną – BEZ OGRANICZEŃ
PRZYSTAWKA | 29 zł/os
- terina z carpaccio z łososia gravlax z serkiem chrzanowym
- o szyjki rakowe marynowane w limonce i świeżej kolędrze
MENU PRZEKĄSEK po menu obiadowym: 2 por. – 54zł. / 3 por. – 76zł.
- Do wyboru 4 – 7 rodzajów, podane na półmiskach, z glazurą lub bez glazury
- rolada z boczku z suszonymi pomidorami
- schab ze śliwką i bekonem
- rolada z kurczaka z mango i wiórkami kokosowymi
- pierś z gruszką i błękitnym serem
- filet z pstrąga w sosie remoulade / w auszpiku
- łosoś w sosie remoulade / w auszpiku
- tatar z dodatkami
- kaczka faszerowana z żurawiną i bakaliami
- pieczony rostbef z musem truflowym
- mini wrapy w wielu smakach
- pasztet z gęsi z wiśniami
- deski swojskich wędzonek i serów
- śledzie w różnych odsłonach (w wiśniach, w pigwie, w oleju)
- szaszłyki (wegańskie, z kurczakiem, z krewetkami, z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi)
- sałatki koktajlowe, domowe (wędzony kurczak z fetą, z mozzarellą i pomidorami koktajlowymi, ziemniaczana z serem cheddar, z marynowanym burakiem i fetą, jarzynowa)
- zimne nóżki, tymbaliki rybne / drobiowe
- Dodatkowa przekąska – 27 zł
KOLACJA NA GORĄCO | 40 zł
- strogonow drobiowy, wegetariański
- barszcz z pasztecikiem
- włoska zupa ziemniaczana z prosciutto
KOLACJA NA GORĄCO | 50 zł
- zapiekany kociołek z kurczakiem i warzywami
- strogonow wołowy
KOLACJA NA GORĄCO | 60 zł
- rostbef pieczony po angielsku serwowany z sosem i pieczonymi patatkami
- schab pieczony z kością, serwowany z kopytkami, sosem własnym i karmelizowaną cebulką
- szynka płonąca z kaszą i bakaliami oraz zimnymi sosami
PAKIETY NAPOJÓW BEZ OGRANICZEŃ (soki 100% oraz napoje gazowane):
- do menu obiadowego (pkt 1) – 26zł / os,
- do menu całościowego (pkt 1+2 lub 1+2+3) – 46zł / os,
- napoje zakupione poza lokalem – 26zł / os
PAKIETY DESEROWE:
- bufet słodki (donuty, pana cotta, mini pączki z budyniem, galaretki, babeczki czekoladowe) – 44 zł / os
- tort – kielich / księga (min. 15 os.) – 39 zł/os; standard – 29 zł/os
- ciasto, tort zakupione poza lokalem – opłata serwisowa 28 zł / os
DOPŁATY OPCJONALNE POZOSTAŁE
- Alkohole w specjalnej cenie:
- Wódka 0,5l – 75zł (Stock), 90zł (Pan Tadeusz, Biały Bocian), 98zł (Absolut, Finlandia,
- Baczewski), 200zł (Belvedere)
- Wino domu białe / czerwone 0,75l – 70zł
- Whisky 0,7l – 250zł (Chivas Regal „12”, Jack Daniel’s, Jameson, Johnnie Walker „12”, Ballantine’s „12”)
- Aperol 0,7l – 130zł, Gin 0,7l – 98zł, Tequilla 0,7l – 170zł
- Wino musujące 0,75l.: standard – 70zł; Prosecco / Cava – 120zł
- Alkohol zakupiony poza lokalem – opłata serwisowa – 40 zł / os
- Bufet alkoholi BEZ OGRANICZEŃ (Finlandia, wino, piwo, Grant’s / Ballantine’s)
- pierwsze 4 godz. 98zł / os; pozostały czas trwania imprezy 88zł / os
- Nagłośnienie dla mówcy – 100zł | Projektor / ekran – 150zł
- Pokrowiec na krzesło dla dziecka komunijnego gratis.
- Dodatkowe pokrowce – 16 zł / os
DODATKOWE INFORMACJE:
Dzieci: do lat 4 = gratis, do 10 lat = 50% ceny, powyżej 10 lat = 100% ceny.
Ceny brutto.