630zł/os. (do wyczerpania puli promocyjnej) potem cena regularna 730zł/os.
Grają DJ Janusz oraz DJ Kriss
Foto-Budka 360°
Alkohole (wódka, wino, wino musujące i piwo) – bez ograniczeń
Napoje gazowane, soki – bez ograniczeń
Przystawka: Łosoś w sosie remoulade na pumperniklu
Zupa: Bisque – francuska zupa krem z homara
Danie główne: Antrykot wołowy ze szparagami na maśle i winie, de Paris gratina, sos pieprzowy
Deser: Puszyste tiramisou serwowane przez Szefa Kuchni
Bufet zakąsek:
- rolada z boczku z suszonymi pomidorami
- schab ze śliwką i bekonem
- rolada z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, oliwkami i mozzarellą
- pierś indycza z gruszką i błękitnym serem
- łosoś w auszpiku
- tatar z dodatkami
- kaczka faszerowana z żurawiną i bakaliami
- pieczony rostbef z musem truflowym
- pasztet gęsi z wiśniami
- deski swojskich wędzonek i serów
- śledzie w różnych odsłonach
- szaszłyki w różnych odsłonach
- sałatki koktajlowe, domowe
- różne przekąski finger food
Dania na gorąco w nocy:
- strogonow wołowy
- mule po prowansalsku
- barszcz z pasztecikiem