Zapraszamy firmy i zespoły do wspólnego świętowania w wyjątkowej, świątecznej atmosferze! ✨
Nasza restauracja w Gdyni przygotowała ofertę wigilijnych spotkań firmowych, które łączą tradycję, smak i ciepło wspólnego stołu.
MENU OBIADOWE (ceny netto)
I – 160 zł
- Zupa – jedna do wyboru
- Danie główne + dodatki –
1 por. / os - Kompot z suszu
- Kawa, herbata – bez
ograniczeń - Woda z cytryną – bez
ograniczeń
II – 186 zł
- Zupa – jedna do wyboru
- Danie główne + dodatki –
1,5 por. / os - Kompot z suszu
- Kawa, herbata – bez
ograniczeń - Woda z cytryną – bez
ograniczeń
III – 212 zł
- Przystawka – do wyboru z
- menu przekąsek
- Zupa – dwie do wyboru
- Danie główne + dodatki –
1,5 por. / os - Kompot z suszu
- Kawa, herbata – bez
ograniczeń - Woda z cytryną – bez
ograniczeń - GRATIS: 1L. soku/10 os
IV – 238 zł
- Przystawka – do wyboru z
- menu przekąsek
- Zupa – dwie do wyboru
- Danie główne + dodatki –
2 porcje / os - Kompot z suszu
- Kawa, herbata – bez
ograniczeń - Woda z cytryną – bez
ograniczeń - GRATIS: 1,5L. soku/10os.
Zadbamy o każdy szczegół, aby Państwa firmowa wigilia była pełna smaku, elegancji i wspólnej radości.
ZUPY do wyboru:
- zupa grzybowa z łazankami
- krem z pieczonych pietruszek z grissini
- barszcz czerwony z pasztecikiem lub z uszkami
- zupa podgrzybkowa
- prowansalska zupa rybna z pieczonym łososiem i owocami morza
DANIA GŁÓWNE
do wyboru 3 – 5 rodzajów – podane na paterach
- karp w cieście piwnym faszerowana pierś z kurczaka z pieca w różnych odsłonach:
- z pieczarkami serem w sosie kaparowym;
- ze szpinakiem w sosie borowikowym;
- z krewetkami w sonie nduja z mulami;
- z mango w sosie kokosowym
- klasyczny kotlet de’volaille
- łosoś w pesto bazyliowym na sosie nduja z mulami
- polędwiczki słodko-pikantne w sosie chili na kaszy kuskus
- zrazy wołowe z sosem własnym
- dorsz zapiekany z warzywami w sosie żurawinowym
- pieczonka golonka w piwie i pomidorach
- pierś z kaczki na selerze z imbirem i miodem w sosie tymiankowym
- [vege]
pierogi z soczewicą lub ukraińskie - [vege]
kotlet wegański na bazie kalafiora i brokuła z soczewicą i pietruszką - DODATKI: frytki | ziemniaki z koperkiem | ziemniaki zapiekane | gorące jarzynki | sezonowe surówki
MENU PRZEKĄSEK
po menu obiadowym na osobę: 2 porcje – 52zł. / 3 porcje – 74 zł. / bez ograniczeń 130zł
Do wyboru 4 – 7 rodzajów, podane na półmiskach, z glazurą lub bez glazury
- ryba po grecku
- karp w galarecie
- karp po żydowsku
- rolada z boczku z suszonymi pomidorami
- schab ze śliwką i bekonem
- rolada z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, oliwkami i mozzarellą
- rolada z kurczaka z mango i wiórkami kokosowymi
- pierś z gruszką i błękitnym serem
- filet z pstrąga w sosie remoulade / w auszpiku
- łosoś w sosie remoulade / w auszpiku
- tatar z dodatkami
- kaczka faszerowana z żurawiną i bakaliami
- pieczony rostbef z musem truflowym
- mini wrapy w wielu smakach
- pasztet gęsi z wiśniami
- deski swojskich wędzonek i serów
- śledzie w różnych odsłonach (w wiśniach, w pigwie, w oleju)
- szaszłyki (wegańskie, z kurczakiem, z krewetkami, z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi)
- sałatki koktajlowe, domowe
- wędzony kurczak z fetą,
- z mozzarellą i pomidorami koktajlowymi,
- ziemniaczana z serem cheddar,
- z marynowanym burakiem i fetą,
- jarzynowa)
- zimne nóżki,
- tymbaliki rybne / drobiowe
- różne przekąski finger food
Nasze wigilijne menu to połączenie klasyki i nowoczesnych inspiracji.
Czekają na Państwa tradycyjne dania, takie jak ryba po grecku, karp w galarecie czy śledzie w różnych odsłonach, a także wyjątkowe propozycje mięsne – kaczka faszerowana z żurawiną, schab ze śliwką i bekonem, pieczony rostbef z musem truflowym czy rolady z kurczaka i boczku w wykwintnych smakach.
🎄 Świąteczne smaki pełne tradycji i wyjątkowych aromatów – KOLACJA NA GORĄCO:
- cena 34 zł
- kapusta wigilijna
- barszcz z pasztecikiem
- włoska zupa ziemniaczana z prosciutto
- flaki po pomorsku
- pierogi z kapustą i grzybami
- łazanki z kapustą i grzybami
- krokiet z kapustą i grzybami
- cena 44 zł
- zapiekany kociołek z kurczakiem i warzywami
- strogonow wołowy
- cena 54 zł
- rostbef pieczony po angielsku serwowany z sosem i pieczonymi patatkami
- schab pieczony z kością, serwowany z kopytkami, sosem własnym i karmelizowaną cebulką
- szynka płonąca z kaszą i bakaliami oraz zimnymi sosami
Nasze gorące dania to doskonałe dopełnienie świątecznego spotkania. W ofercie znajdą Państwo zarówno klasyczne wigilijne smaki, jak i aromatyczne, mięsne propozycje, przygotowane z najwyższej jakości składników. Każda potrawa powstaje z dbałością o tradycję i detale, aby wprowadzić ciepło i wyjątkowy klimat przy wspólnym stole.
PAKIETY NAPOJÓW BEZ OGRANICZEŃ:
(soki 100% oraz napoje gazowane)
- do menu obiadowego (pkt 1) – 20 zł / osobę
- do menu całościowego (pkt 1+2 oraz 1+2+3) – 42 zł / osobę
- napoje zakupione poza lokalem – 26 zł / osobę
PAKIETY DESEROWE:
- bufet słodki (kluski z makiem, sernik, jabłecznik, piernik, makowiec, monoporcje, ptysie) – 40 zł / osobę
- tort (smak oraz napis do wyboru, min 10 osób) – 28 zł / osobę
- np.: mango, pistacja, śmietankowy, truskawka, malina, brzoskwinia, cytryna, toffi, kawa, czekolada, jagoda, wiśnia, pomarańcza, Kinder Bueno, Oreo, Rafaello, marczello, malinowo-jagodowy
- ciastko domowe prosto z kaszub – 18 zł
- ciasto, tort zakupione poza lokalem – opłata serwisowa 24 zł / osobę
INNE ATRAKCJE:
- fontanna czekoladowa + owoce – 1000 zł (ponad 50 os. + 200 zł)
- fontanna serowa + nachos, krakersy – 1000 zł (ponad 50 os. + 200 zł)
- nalewak do Jagermeistera (shot machine) – (w tym 2 x 0,7 Jagermeistera) – 600 zł
DOPŁATY OPCJONALNE POZOSTAŁE
- dodatkowa porcja dania głównego – 52 zł / porcję
- przystawka – 26 zł / porcję (dowolna pozycja z menu przekąsek)
- alkohole w specjalnej cenie:
- Wódka 0,5L:
- Stock – 80zł;
- Pan Tadeusz,
- Biały Bocian – 95zł;
- Finlandia, Gessler – 98zł
- Wino domu białe / czerwone 0,75L – 70zł
- Whisky 0,7L:
- Ballantine ‘s, Jameson, Grant ‘s – 150zł;
- Chivas Regal „12”, Jack Daniel ’s, Johnnie Walker “12” – 200zł
- Jagermeister 0,7L – 200zł
- Gin 0,7L – 150zł;
- Tequilla 0,7L – 170zł
- Wino musujące 0,75L.:
- standard – 70zł;
- Prosecco / Cava – 100zł
- Alkohol zakupiony poza lokalem (ołata serwisowa) – 40zł / osobę
- Bufet alkoholi BEZ OGRANICZEŃ (Finlandia, Gessler, wino, piwo, Grant ‘s / Ballantine ‘s):
- pierwsze 4 godziny – 98zł / osobę; pozostały czas trwania imprezy 68zł / osobę
Ceny mogą ulec zmianie – Ceny netto
📅 Rezerwacje przyjmujemy już teraz!
📞 Zadzwoń: 58 620 06 48


























