Wycieczki

Wycieczki szkolne dla dzieci

  • Zupa
  • Drugie danie (danie dla dzieci, dodatek z listy, surówka)
  • Woda mineralna z cytryną bez ograniczeń

cena 54 zł / osobę

Wycieczki dla dorosłych

  • Zupa
  • Drugie danie (mięso, dodatek z listy, jarzynka, surówka)
  • woda mineralna z cytryną bez ograniczeń
  • Napoje gorące–kawa / herbata

cena 79 zł / osobę


Napoje zimne:

  • Kawa / herbata bez ograniczeń – 10 zł / osobę
  • Kompot owocowy dzbanek 3-4 os. –20 zł
  • Gazowane (CocaCola, Sprite, Fanta) 0,85 l. – 33 zł
  • Soki 100% 1l.- 33 zł

Deser:

  • Ciasto – 20zł
  • Fondant czekoladowy z kruszoną bezą i wiśniami na gorąco – 36 zł
  • Beza Pavlova – 36zł
  • Szarlotka na ciepło z gałką loda – 29 zł


Przykładowe ceny alkoholi:

  • Piwo 0,5 l. – 20 zł
  • Wódka Pan Tadeusz 40ml / 0,5l. – 16 zł / 140 zł

Szczegóły menu prosimy ustalać min. 5 dni przed terminem. Ceny brutto.



Zupy do wyboru (jeden rodzaj dla całej grupy):

  • Rosół z makaronem (BL)
  • Krem z pieczonych pietruszek (BG)
  • Zupa jarzynowa ze śmietaną (BG)
  • Krem ze świeżych pomidorów (BG)
  • Zupa rybna (WG, BG, BL)

Dania (jeden rodzaj dla całej grupy):

  • Dla dzieci:
    • Nuggetsy własnego wyrobu z piersi kurczaka (BL)
    • Pałki z kurczaka (BG, BL)
    • Filet z kurczaka w chrupiącej panierce (BL)
    • Racuchy z jabłkami i dżemem (WG)
    • Naleśniki z twarogiem i śmietaną (WG)
    • Pierogi własnego wyrobu
      • z twarogiem i sosem malinowym (WG)
      • z mięsem i okrasą
  • Mięsa:
    • Faszerowana pierś z kurczaka z pieca w różnych odsłonach:
      • z pieczarkami i serem w sosie kaparowym
      • ze szpinakiem w sosie borowikowym
      • z krewetkami w sosie nduja z mulami
      • z mango w sosie kokosowym
    • Pieczona pierś z indyka w sosie borowikowym (BG)
    • Pieczony karczek w sosie pieczeniowym (BG)
    • De’volaille
    • Tradycyjny kotlet schabowy (BL)
    • Polędwiczki wieprzowe pieczone z karmelizowanymi paprykami w słodkim chili (BG, BL)
    • Pieczone udko z kurczaka (BL, BG)
    • Pieczona golonka w piwie i pomidorach
    • Pierogi własnego wyrobu z mięsem i okrasą
  • Ryby:
    • Filet z pstrąga w sosie koperkowym (WG, BG)
    • Filet z dorsza z patelni (WG, BL)
    • Sandacz w sosie limonkowym (WG, BG)
    • Filet z dorsza z pieca w zaprawie cytrynowej (WG, BL, BG)
  • Wegetariańskie:
    • Szpinak po katalońsku na grzance (WG, BG, BL)
    • Pierogi własnego wyrobu ze szpinakiem (WG)
    • Boczniaki duszone w maśle i winie (WG, BG)
  • Dodatkido dań:
    • Puree
    • Ziemniaki z wody
    • Frytki
    • Cząstki ziemniaczane
    • Ryż

WG -wegetariańskie

BG –bezglutenowe

BL –bez laktozy


Rezerwacja

tel.: 58 620 06 48, 58 620 32 53

tel.: 58 620 06 48

restauracja@rozawiatrow.com.pl

Zapraszamy w godzinach

Restauracja 12:30 – 18:00

dyskoteki
piątki 18:00-1.00
sobota 19:00-02.00

biuro czynne od 11:00

NR konta do wpłat bankowych
(po wcześniejszych ustaleniach):

Róża Wiatrów Restauracja s.c.

Santander Bank Polska
24 1090 1102 0000 0000 1013 2485