OPCJA – PRZYSTAWKA | 26 zł/os
- terina z carpaccio z łososia gravlax z serkiem chrzanowym
- szyjki rakowe marynowane w limonce i świeżej kolendrze
SERWOWANE MENU OBIADOWE | 188 zł/os
- Zupa – 1 do wyboru
- rosół z makaronem i kawałkami kurczaka
- krem ze szparagów ze świeżą bazylią i parmezanem
- krem z pieczonych pietruszek z grissini
- prowansalska zupa rybna z pieczonym łososiem i owocami morza
- Dania główne + dodatki – 1,5 porcji mięsa do wyboru na osobę
- POLECAMY – faszerowana pierś z kurczaka z pieca w różnych odsłonach:
- z pieczarkami i serem w sosie kaparowym,
- ze szpinakiem w sosie borowikowym,
- klasyczny kotlet de’volaille
- łosoś w pesto bazyliowym na sosie nduja z mulami
- polędwiczki słodko-pikantne w sosie chili na kaszy kuskus
- zrazy wołowe zawijane z sosem własnym
- dorsz zapiekany z warzywami w sosie porowo – żurawinowym
- pieczona golonka w piwie i pomidorach
- pierś z kaczki na selerze z imbirem i miodem w sosie tymiankowym
- wątróbka drobiowa z jabłkiem i cebulą w sosie miodowo – musztardowym
- POLECAMY – faszerowana pierś z kurczaka z pieca w różnych odsłonach:
- Deser: ciasto czekoladowo-wiśniowe z kremowym mascarpone
- Napoje gorące (kawa, herbata), woda z cytryną – BEZ OGRANICZEŃ
MENU PRZEKĄSEK – 3 przekąski na osobę | 66 zł
- Do wyboru 4 – 7 rodzajów, podane na półmiskach, z glazurą lub bez glazury
- rolada z boczku z suszonymi pomidorami
- schab ze śliwką i bekonem
- rolada z kurczaka z mango i wiórkami kokosowymi
- pierś z gruszką i błękitnym serem
- filet z pstrąga w sosie remoulade / w auszpiku
- łosoś w sosie remoulade / w auszpiku
- tatar z dodatkami
- kaczka faszerowana z żurawiną i bakaliami
- pieczony rostbef z musem truflowym
- mini wrapy w wielu smakach
- pasztet z gęsi z wiśniami
- deski swojskich wędzonek i serów
- śledzie w różnych odsłonach (w wiśniach, w pigwie, w oleju)
- szaszłyki (wegańskie, z kurczakiem, z krewetkami, z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi)
- sałatki koktajlowe, domowe (wędzony kurczak z fetą, z mozzarellą i pomidorami koktajlowymi, ziemniaczana z serem cheddar, z marynowanym burakiem i fetą, jarzynowa)
- zimne nóżki, tymbaliki rybne / drobiowe
- Dodatkowa przekąska – 24 zł
KOLACJA NA GORĄCO | 36 zł
- strogonow drobiowy, wegetariański
- żurek staropolski
- barszcz z pasztecikiem
- flaki wołowe
- włoska zupa ziemniaczana z prosciutto
KOLACJA NA GORĄCO | 56 zł
- zapiekany kociołek z kurczakiem i warzywami
- strogonow wołowy
- rostbeef pieczony po angielsku serwowany z sosem i pieczonymi patatkami
- schab pieczony z kością, serwowany z kopytkami, sosem własnym i karmelizowaną cebulką
- szynka płonąca z kaszą i bakaliami oraz zimnymi sosami
PAKIET NAPOJÓW:
- napoje gazowane i soki 100% BEZ OGRANICZEŃ – 24 zł / os
- napoje zakupione poza lokalem – opłata serwisowa – 12 zł / os
PAKIETY DESEROWE:
- bufet słodki (donuty, pana cotta, mini pączki z budyniem, galaretki, babeczki czekoladowe) – 44 zł / os
- tort – kielich / księga (min. 15 os.) – 35 zł/os; standard – 26 zł/os
- ciasto, tort zakupione poza lokalem – opłata serwisowa 25 zł / os
DOPŁATY OPCJONALNE POZOSTAŁE
- Wódka 0,5l w specjalnej cenie – 70zł | wino domu 0,75l – 75zł
- Alkohol zakupiony poza lokalem – opłata serwisowa – 35 zł / os
- Pokrowiec na krzesło dla dziecka komunijnego gratis.
- Dodatkowe pokrowce – 14 zł / os
DODATKOWE INFORMACJE:
Dzieci: do lat 4 = gratis, do 10 lat = 50% ceny, powyżej 10 lat = 100% ceny.
W związku z trudną do przewidzenia inflacją ceny mogą ulec zmianie.
Ceny brutto.